Vakantie in alle seizoenen

Winter

Winter - Droomhuren in Zweden Värmland

Winter in Värmland, de Zweedse winter is nagenoeg sneeuwzeker. Het prachtige bosrijke landschap wordt dan omgetoverd tot een winters sprookje. De kou is strenger maar minder waterkoud dan in Nederland. In de winter is er volop gelegenheid tot alle soorten wintersport. Al op een halfuurtje rijden van uw vakantiehuis zijn er pistes (in Sunne) en een groter wintersportgebied ligt op anderhalf uur rijafstand. Het rijden door het winterlandschap is op zich al een bijzondere ervaring. Heel romantisch is een winters barbecue. Heerlijk weggekropen onder de warme dekens met een glaasje glühwein, kaarsen, fakkels en een heerlijke geur van vers vlees of vis op de barbecue. Romantiek ten top!

Lente

Lente - Droomhuren in Zweden Värmland

Lente in Värmland, altijd een van de mooiste seizoenen. Alles ontluikt, de natuur wordt weer wakker. De bossen worden langzaamaan weer groen en alles staat in bloei, er zijn hele tapijten bloeiende witte anemonen, een wonderschoon gezicht.
Op hoger gelegen gebieden is wintersporten nog mogelijk.

Zomer

Zomer - Droomhuren in Zweden Värmland

Zomer in Värmland, alles is kleurrijk en groen. In de zomer is het overdag langer licht, rond de middernacht is het mogelijk om buiten te zijn en alles nog goed zien. Het blijft dan schemerig en rond vier uur in de ochtend is het alweer volop licht. Wanneer u dat als lastig ervaart, is slapen met een stoffen bril wellicht een oplossing.

Herfst

Herfst - Droomhuren in Zweden Värmland

Herfst in Värmland, Zweden trakteert u dan op de mooiste kleuren van een Indian Summer. De kleuren van de bossen zijn dan ronduit schitterend in de meest fascinerende tinten van oker, oranje en dieprood. De kans om het magische noorderlicht te ervaren neemt met sprongen toe.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.