De omgeving

De Zweedse provincie waar u uw vakantie gaat doorbrengen, heet Värmland. Vertaald naar het Nederlands betekent het Warmland. En dat is het ook! In de zomer is het vaker warmer dan in Nederland. De winters daarentegen zijn streng, met veel vorst en sneeuw. Alle seizoenen zijn prachtig in het Värmland.

U hoeft niet bang te zijn dat er te weinig te beleven is tijdens uw vakantie in Värmland. U kunt kiezen uit talloze toeristische en minder toeristische attracties. Hieronder een kleine greep uit vele verschillende mogelijkheden.

1 2 > »
Rottneros Park - Droomhuren in Zweden Värmland

Rottneros Park

Een schitterend onderhouden park met fantastische bloemperken, beelden, kunstwerken en waterpartijen. Zweedse schrijfster, winnares van Nobelprijs voo... lees verder »

Sunne Golfklubb - Droomhuren in Zweden Värmland

Sunne Golfklubb

Voor liefhebbers van deze edele sport biedt Sunne Golfklubb alle nodige faciliteiten.... lees verder »

Natuurreservaten en parken - Droomhuren in Zweden Värmland

Natuurreservaten en parken

Er is zoveel moois te zien in de provincie Värmland. Een goed en volledig overzicht van de 34 beste natuurparken, reservaten en wildlifegebieden vind... lees verder »

Waterval Hagfors - Droomhuren in Zweden Värmland

Waterval Hagfors

In het plaatsje Hagfors vindt u bij de rivier Halgan, een spectaculair 10 meter hoge waterval Brattfallet. De waterval bereikt u na een wandeling door... lees verder »

Wellness Spa in Sunne - Droomhuren in Zweden Värmland

Wellness Spa in Sunne

Op een half uurtje rijden van uw vakantiehuis ligt het plaatsje Sunne. Hier vindt u een groot zwembad met diverse toestellen voor kinderen, glijbanen ... lees verder »

Värmlands Älgar & Alpacor (elanden en alpaca) park - Droomhuren in Zweden Värmland

Värmlands Älgar & Alpacor (elanden en alpaca) park

Voor nog meer echt elanden plezier in Värmland lees hier: http://moose-world.com/ Alpaca’s bewonderen in de vrije natuur in Värmland kan hier: ht... lees verder »

Wolven, elanden, bevers (met gids) - Droomhuren in Zweden Värmland

Wolven, elanden, bevers (met gids)

In de vrije natuur van Värmland kunt u op diverse plaatsen dieren in hun natuurlijke habitat spotten. Bij de vele wateren kunt u bevers met hun verma... lees verder »

Winter autorally in februari - Droomhuren in Zweden Värmland

Winter autorally in februari

Een van de bekendste evenementen in de provincie Värmland, de jaarlijks terugkerende winter autorally, een geweldig spektakel waarbij de auto’s bij... lees verder »

Noorderlicht - Droomhuren in Zweden Värmland

Noorderlicht

In de winter kunt u in de provincie Värmland met een beetje geluk het ongelooflijke natuurwonder van het Noorderlicht aanschouwen.... lees verder »

Kanovaren - Droomhuren in Zweden Värmland

Kanovaren

Omgeven door prachtige bossen en diepe meren is de provincie Värmland bij uitstek geschikt om kanotochten. U kunt de kano en het bootje bij uw vakant... lees verder »

1 2 > »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.